tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Blooming Tea Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Assam Mokalbari Golden Tipped

Εύκολα αναγνωρίσιμο από το λεπτό νευρώδες φύλλο του και τα ώριμα χαρακτηριστικά της δεύτερης σοδειάς, το Mokalbari παράγεται από το 1917. Η εταιρεία Mokalbari Kanoi κερδίζει το θαυμασμό μας όχι μόνο για το καταπληκτικό τσάι που παράγει αλλά και για τον τρόπο που φέρεται στους εργαζομένους της. Η εταιρεία ίδρυσε οικογενειακά προγράμματα στήριξης, φαρμακευτική βοήθεια, ενίσχυσε την παιδεία και ανέπτυξε πολλά άλλα προγράμματα που βοηθούν τους εργαζομένους και μας κάνουν να στηρίζουμε τα προϊόντα τους. Συμπεριλαμβάνετε στην συλλογή - Πιές και Βρές - Αυτοκρατορικό Μαύρο Τσάι.

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Υψηλή.
Προετοιμασία: 1 κουταλιά, 3-4 Λεπτά, 100° Κελσίου
 Assam Mokalbari Golden Tipped
Βάρος



* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
2
Σχόλια
5.0
Βαθμολογία

Κριτικές Προϊόντων

Ελληνικά Richard D. - 5 από 5 Αστέρια!

It has a rich, full-bodied, character. It has delicate golden tips, and produces a clear and dark redish brown liquor. A great morning or afternoon tea. If you are passionate about tea you must try this wonderful black tea. The flavor has a strong distinct Assam taste. This will be on my buy list forever!

Ελληνικά ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ - 5 από 5 Αστέρια!

Δοκίμασα πρώτη φορά και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Εγώ λατρεύω το μαύρο τσάι γιατί έχει πιο έντονη γεύση απΆτην απαλή γεύση του πράσινου, και έχετε ΠΑΡΑ πολλές επιλογές σε μαύρο τσάι. Μπερδεύτηκα λίγο να διαλέξω αλλά ήταν πολύ εύκολη η διαδικασία παραγγελιάς. Γενικότερα πολύ επαγγελματική δουλεία. Συγχαρητήρια! Προτείνω το mokalbari ανεπιφύλακτα γιΆ αυτούς που θέλουν assam.

Αυτό το γνωρίζατε;

Ιστορικά η πόλη Assam είναι η δεύτερη σε εμπορικότητα περιοχή παραγωγής τσαγιού μετά την Κίνα. Η Κίνα και το Αssam είναι οι μόνες δύο περιοχές στον κόσμο που έχουν γηγενή φυτά. Το τσάι Assam έφερε την επανάσταση στο συνήθειο πώσης τσαγιού το 19ο αιώνα, γιατί ήταν αποτέλεσμα παραγωγής που γίνοταν από διαφορετικές ποικιλίες φυτών και πρόσφερε ένα τελείως διαφορετικό είδος.