To Tsai.gr συνεργάζεται στενά με διεθνείς παραγωγούς βιολογικού τσαγιού σε χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδίας, της Ιαπωνίας, της Σρι Λάνκα, της Τανζανίας. Προσφέρουμε βιολογικό τσάι και μείγματα βοτάνων που είναι γνωστά για τον εξαιρετικό χαρακτήρα και τη σαφήνεια της γεύσης τους. Βασίζονται σε απλές συνταγές, αγνά υλικά, και αυστηρές βιολογικές διαδικασίες.
Η μεγαλύτερη περιοχή παραγωγής τσαγιού στον κόσμο, βρίσκεται γύρω από τον ποταμό Brahmaputra βόρεια της Ινδίας στην επαρχία Assam. Το υγρό κλίμα της περιοχής είναι ιδανικό για την ανάπτυξη του τσαγιού. Τα φύλλα του τσαγιού Assam δίνουν μια μεστή με δυνατή γεύση κούπα τσαγιού. Η...Περισσότερα
Το τσάι Bancha είναι ποικιλία sencha που μαζεύεται σαν δεύτερη σοδειά μεταξύ καλοκαιριού και φθινόπωρου. Ένα βιολογικό τσάι με πεπιεσμένο, μακρύ φύλλο και αρωματικό, μαλακό χαρακτήρα με πρασινοκίτρινο χρώμα αποστάγματος.
Η Σρι-Λάνκα (Κεϋλάνη) φημίζεται για το εξαιρετικό μαύρο τσάι. Αλλά αυτό το τσάι είναι διαφορετικό. Είναι ένα πράσινο τσάι που παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα. Οι κλιματολογικές συνθήκες υπό τις οποίες αυτό το πράσινο τσάι καλλιεργείται, διαμορφώνουν τη γεύση και το άρωμα που...Περισσότερα
Chun Mee σημαίνει "φρύδι " και περιγράφει τέλεια το σχήμα του ξηρού φύλλου. Το Chun Mee είναι επίσης γνωστό ώς "Young Hyson". Ένα βιολογικό πράσινο τσάι από την Κίνα που δίνει ένα ευχάριστο και πολύ αρωματικό αφέψημα.
Συμπεριλαμβάνετε στην συλλογή - Πιές και Βρές - Απαραίτητα Πράσινα.
Η ωρίμανση του γίνεται με τη μέθοδο του «blanching» αλλά όλα τα υπόλοιπα στάδια παραγωγής του γίνονται με τον παραδοσιακό κινέζικο τρόπο. Έτσι το τσάι αποκτά ένα υπέροχο άρωμα που οφείλεται στην ειδική μεταχείριση προετοιμασίας του πριν την κατανάλωση. Το απόσταγμα του χαρίζει ένα...Περισσότερα
Χρειάζεται ειδική τεχνική για να τυλιχτούν τα φύλλα τσαγιού σε αυτό το ασυνήθιστο σχήμα. Έχοντας τόσο σφιχτά τυλιγμένα τα φύλλα, αυτές οι μικρές μπαλίτσες κρατούν αναλλοίωτη την γεύση και τις ιδιότητες του τσαγιού. Όταν προστίθεται ζεστό νερό, οι μικρές μπάλες ξεδιπλώνονται με...Περισσότερα
Η γεύση του Rooibos συχνά περιγράφεται γλυκιά χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Η προετοιμασία του είναι σχεδόν ίδια με αυτή του μαύρου τσαγιού αλλά η γεύση του βελτιώνεται με μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής του στο νερό. Το χρώμα του αφεψήματος είναι κόκκινο καφέ και έτσι εξηγείται γιατί...Περισσότερα