Οι παραγγελίες που θα γίνουν από 2:00 μμ Παρασκευή 4/08/17 έως και Δευτέρα 21/08/17 θα αποσταλούν την Τρίτη 22/08/17.
-10% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΣΑΓΙΑ & Δωρεάν Αποστολή αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Blooming Tea Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Αγγλική Καραμέλα

Κρεμώδης καραμέλα είναι η γεύση που μένει στο στόμα μετά από ένα φλιτζάνι τσάι "Αγγλική Καραμέλα". Γεύση γλυκιά, ιδανική για να "γλυκαίνει" τις στιγμές σας όταν το απολαμβάνετε. Συμπεριλαμβάνετε στην συλλογή - Πιές και Βρές - Barista Black και στη συλλογή - Πιές και Βρές -Μαύρα Αρώματα.

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Υψηλή.
Προετοιμασία: 1 κουταλιά, 3-5 Λεπτά, 100° Κελσίου
 Αγγλική Καραμέλα
Βάρος



* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
4
Σχόλια
4.5
Βαθμολογία

Κριτικές Προϊόντων

Ελληνικά ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Τ. - 4 από 5 Αστέρια!

Καλό αλλά με ήπια γεύση.. εγω θα προτιμούσα πιο έντονη γευση καραμέλας και πιο έντονο άρωμα

Ελληνικά ΛΙΑ Π. - 5 από 5 Αστέρια!

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ!!! ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ!! ΕΛΑΦΡΙΑ ΓΕΥΣΗ , ΤΕΛΕΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ, ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑ!!! ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!! ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ!!!!!!!

Ελληνικά μαρια κ. - 4 από 5 Αστέρια!

Μου άρεσε αρκετά, όμως θα ήθελα περισσότερα κομματάκια καραμέλας για πιο έντονη γεύση. Έχει πολυ λίγα. Κατά τα άλλα ειναι γευστικό!

Ελληνικά Stauros K. - 5 από 5 Αστέρια!

Έχω αγοράσει τσάι από διάφορα μαγαζιά (και του εξωτερικού) και ομολογώ ότι το tsai.gr έχει πολύ καλή ποιότητα. Συνιστώ μαύρο τσάι και ειδικότερα λάτρεψα το English Caramel. Για εμένα είναι το απαραίτητο πρωινό μου ξεκίνημα. Σταύρος

Αυτό το γνωρίζατε;

Μετά τη συγκομιδή τα φύλλα τσαγιού τοποθετούνται στα ράφια για να μαραθούν και να ρίξουν την εσωτερική υγρασία τους. Μόλις αρχίσουν να βλασταίνουν τα φύλλα, συνθλίβονται είτε με το χέρι είτε σε σύγχρονες μηχανές. Αυτό το βήμα μωλωπίζει το φύλλο και εκθέτει τα ένζυμα του φύλλου στο οξυγόνο, αρχίζοντας μια διαδικασία οξείδωσης / ζύμωσης. Όταν τα φύλλα αποκτήσουν χάλκινο χρώμα, τα πηγαίνουν σε έναν στεγνωτήρα ή βάζουν φωτιά κοντά τους για να αφαιρέσουν οποιαδήποτε υπόλοιπη εσωτερική υγρασία, που σφραγίζει την πλούσια, τολμηρή γεύση τσαγιού.