Οι παραγγελίες που θα γίνουν από 2:00 μμ Παρασκευή 4/08/17 έως και Δευτέρα 21/08/17 θα αποσταλούν την Τρίτη 22/08/17.
-10% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΣΑΓΙΑ & Δωρεάν Αποστολή αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Blooming Tea Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Τριγωνέλλα (Τσιμένι)

Η Τριγωνέλλα η αλλιός Τσιμένι είναι ένα φαρμακευτικό και θεραπευτικό βότανο, η χρήση του οποίου ανάγεται στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη. Χρησιμοποιήθηκε για μια σειρά από προβλήματα, όπως η διέγερση της παραγωγής γάλακτος σε μητέρες που είχαν δυσκολία να παράγουν αρκετό μητρικό γάλα για τη διατροφή των βρεφών τους. Συμβάλει στην αύξηση της λεγόμενης φυσικής τεστοστερόνης. Ωφελεί σημαντικά στη ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και ταυτόχρονα αυξάνει τη σεξουαλική ικανότητα καθώς και την όρεξη για φυσική δραστηριότητα. Η τριγωνέλλα περιέχει πρωτεΐνες, ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο και βιταμίνες Α, Β και C. Τέλος ωφελεί στην μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και σακχάρου του αίματος και σε περιπτώσεις άσθματος και ιγμορίτιδας μειώνοντας τις βλέννες. Προετοιμασία ,ένα κουταλάκι πριν κάθε γευμα μέσα σέ κομπόστα ,γιαούρτι, χυμό. Σημείωση : Το τσιμένι ειναι ολοκληρο σε κόκκους και όχι τριμμένο οπως στη φωτογραφία.
 Τριγωνέλλα (Τσιμένι)
Οι πληροφορίες υγείας που παρέχονται στο tsai.gr δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρικές συμβουλές. Για οτιδήποτε αφορά στην υγεία σας πρέπει να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.
Βάρος* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ