ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Σοκολατένιος Πειρασμός

- Έχει Εξαντληθεί
Σταγόνες σοκολάτας αναμειγνύονται με φυσικό μαύρο τσάι Κευλάνης για να δημιουργήσουν αυτό τον γευστικό συνδυασμό.Ένα εξαιρετικό επιδόρπιο χωρίς τις θερμίδες της σοκολάτας.Απολαύστε το σκέτο ή με λίγες σταγόνες κρέμας γάλακτος .Θα σας καταπλήξει ευχάριστα! .Συμπεριλαμβάνετε στην συλλογή - Πιές και Βρές - Barista Black.

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Υψηλή.
Προετοιμασία: 1 κουταλιά, 3-5 Λεπτά, 100° Κελσίου
 Σοκολατένιος Πειρασμός
Βάρος



* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
Προσθήκη στο Καλάθι
4
Σχόλια
4.8
Βαθμολογία

Κριτικές Προϊόντων

Ελληνικά ΒΑΣΙΛΗΣ Π. - 5 από 5 Αστέρια!

Θέλει ζεστό νερό για να λιώσουν και καλά τα κομματάκια σοκολάτας. Δίνει άρωμα ζεστής σοκολάτας(ροφήματος) αλλά πολύ καλής ποιότητας. Πίνεις τσάι και νοιώθεις πως πίνεις σοκολάτα. Δεν προσθέτω ποτέ γλυκαντικά και το ήπια απολαυστικά. Στο είδος του πάρα πολύ καλό(δεν θυμίζει τσάι)

Ελληνικά Argyrios A. - 5 από 5 Αστέρια!

Εξαιρετική γεύση!!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα...Πολύ πιο καλή επιλογή από σοκολάτα...Εύγε!!!

Ελληνικά ΣΤΑΜΑΤΙΑ Ρ. - 5 από 5 Αστέρια!

Εξαιρετικό!Ανώτερο και από το ρόφημα κακάο.Καταπληκτική μυρωδιά και γεύση.

Ελληνικά Δωρα Νικητιαδου - 4 από 5 Αστέρια!

Αρκετα καλο, εντονη γευση σοκολατας. Θελει λιγη ποσοτητα πιστευω 1 κουταλακι ειναι υπεραρκετο για μια μεγαλη κουπα. Νομιζω χρειαζεται αρκετα ζεστο νερο ωστε να λιωσει η σοκολατα αλλα να μην το αφησουμε πολυ στο νερο γιατι βγαζει μια ελαφρα πικριλα. Σιγουρα χρειαζεται αρκετη ζαχαρη

Αυτό το γνωρίζατε;

Μετά τη συγκομιδή τα φύλλα τσαγιού τοποθετούνται στα ράφια για να μαραθούν και να ρίξουν την εσωτερική υγρασία τους. Μόλις αρχίσουν να βλασταίνουν τα φύλλα, συνθλίβονται είτε με το χέρι είτε σε σύγχρονες μηχανές. Αυτό το βήμα μωλωπίζει το φύλλο και εκθέτει τα ένζυμα του φύλλου στο οξυγόνο, αρχίζοντας μια διαδικασία οξείδωσης / ζύμωσης. Όταν τα φύλλα αποκτήσουν χάλκινο χρώμα, τα πηγαίνουν σε έναν στεγνωτήρα ή βάζουν φωτιά κοντά τους για να αφαιρέσουν οποιαδήποτε υπόλοιπη εσωτερική υγρασία, που σφραγίζει την πλούσια, τολμηρή γεύση τσαγιού.