FREE DELIVERY FOR ORDER OVER 35€ ! details
 
tea bar BLACK TEA BLACK FLAVORED TEA OOLONG TEA GREEN TEA GREEN FLAVORED TEA WHITE TEA AYURVEDA TEA HERBAL TEA ROOIBOS TEA TEA BAGS HERBS BLOOMING TEA MATCHA TEA TEA ACCESSORIES

Jasmine Tea with Blossoms

Our version of the classic Chinese green tea is mellow and refined. A blend of green tea with jasmine blossoms produces a light yellow infusion with a full-bodied jasmine scent. Floral flavours initially dominate but are tempered by a hearty earthiness and a brisk, fresh finish. A popular green tea, great for every day drinking.

Caffeine content is Low.
Brew Instructions: 1 tsp, 2-4 minutes, 75° Celsius
 Jasmine Tea with Blossoms
Weight



* VAT included
5
Reviews
4.4
Avg rating

Reviews

Ελληνικά Κωνσταντίνος Θ. - 5 of 5 Stars!

Πολύ καλή ποιότητα και πολύ φρέσκο το άρωμα του γιασεμιού. Αυτό ακριβώς περίμενα από ένα πράσινο κινέζικο τσάι.

Ελληνικά Χρήστος Θ. - 3 of 5 Stars!

Πολύ καλό απαλό τσαί. ΑΠλό και ευκολόπιοτο. Ειδικό για τους νεοεισελθέντες στο χώρο του πράσινου τσαγιού.

Ελληνικά ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ. - 5 of 5 Stars!

αρκετα ευχαριστη γευση!απαλη σαν γλυκο αερακι την νυχτα....

Ελληνικά ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ - 4 of 5 Stars!

Έχει απαλή γεύση από γιασεμί και βγάζει ένα καθαρό πράσινο πορτοκαλί χρώμα. Εκπληκτικό δεν θα το έλεγα, αλλά συμπαθητικό. Ίσως αν δεν είχα δοκιμάσει τα Phoenix pearls πρώτα να είχα σχηματίσει καλύτεροι πρώτη γνώμη.

Ελληνικά ΑΘΗΝΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - 5 of 5 Stars!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ....

Did You Know...

The process of scenting with Jasmine.... The delicate Jasmine flower opens only at night and is plucked in the morning when the tiny petals are tightly closed. They are then stored in a cool place until night. Between six and eight in the evening, as the temperature cools, the petals begin to open. Flowers and tea are "mated" in areas that are controled for temperature and humidity. It takes four hours or so for the tea to absorb the fragrance and flavour of the Jasmine blossoms, and for the highest grades, this process may be repeated as many as 8-10 times, until the scent infuses into the tender leaf and actually becomes part of the leaf. Because the tea has absorbed moisture from the flowers, it must be refired to prevent spoilage. The spent flowers may or may not be removed from the tea, as the flowers are completely dry and contain no aroma.