ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Kολοκύθα "Mate Gourd Calabash"

Απαραίτητο αξεσουάρ για τους λάτρεις του Ματέ (Yerba Mate) είναι η κολοκύθα (που αντικαθιστά την κούπα σας) & το καλαμάκι (Bombilla). Η προετοιμασία του ματέ είναι απλή διαδικασία, η οποία τελείται βάζοντας στην κολοκύθα ζεστό νερό πάνω από τα φύλλα του ματέ και πίνοντας με το καλαμάκι, το οποίο λειτουργεί ως φίλτρο. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των τριών ειδών που διαθέτουμε.


Όπως κάθε φυτό, έτσι και κάθε κολοκύθα είναι μοναδική και θα διαφέρει ελαφρώς σε μέγεθος και σχήμα. Ύψος είναι περίπου 6-9 εκατοστά.
 Kολοκύθα
Προδιαγραφές
* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
3
Σχόλια
4.0
Βαθμολογία

Κριτικές Προϊόντων

Ελληνικά Μάρκος Σ. - 5 από 5 Αστέρια!

Επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και προσφέρθηκαν να μου στείλουν νέο προϊόν - ευχαριστώ!

Ελληνικά ΑΓΓΕΛΟΣ Η. - 5 από 5 Αστέρια!

Πολύ καλή επιλογή εάν θέλετε να απολαύσετε το Mate σας παραδοσιακά, όπως στην Αργεντινή. Το αρνητικό είναι ότι η κάθε κουπίτσα είναι μοναδική και το μέγεθός της παίζει ελαφρώς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ελληνικά Μάρκος Σ. - 2 από 5 Αστέρια!

Αγόρασα αυτή με το μεταλλικό δαχτυλίδι. Η πρώτη εντύπωση ήταν ... περίεργη, μιας και στο εσωτερικό της κολοκύθας υπήρχαν ..κουκούτσια και υπολείμματα από την κατασκευή της που δεν ξεκολλούσαν εύκολα. Μόλις την γέμισα με ζεστό νερό ήρθε και η επόμενη έκπληξη: Το μεταλλικό δαχτυλίδι \"ξεκόλλησε\". Με λίγα λόγια η ποιότητα κατασκευής ήταν κατώτερη αυτού που θα περίμενα από την συγκεκριμένη εταιρία.

Αυτό το γνωρίζατε;

Στη Βραζιλία το παραδοσιακό mate είναι γνωστό ως chimarrγo,αν και σε περιοχές κοντά στα σύνορα της Ουρουγουάης χρησιμοποιείται η λέξη mate. Στις μέρες μας, στη Βραζιλία το mate συχνά φτιάχνεται με ζάχαρη και ετοιμάζεται σαν τσάι, ένα έθιμο που προέρχεται από την Παραγουάη.