-10% ΣΤΑ ΒΟΤΑΝΑ & Δωρεάν Αποστολή αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Blooming Tea Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού
Δήλωση Απορρήτου
Προσωπικά Δεδομένα
Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών, χρηστών, μελών (εφ' εξής "χρήστες") από το tsai.gr του Αναστάσιου Καναβού. (ιδιοκτητής, δημιουργός και δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων του ηλεκτρονικού καταστήματος www.tsai.gr), κατά την εγγραφή τους ή κατά διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του www.tsai.gr.

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, tο tsai.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του www.tsai.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων της παρούσας.


Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
Κατά την εγγραφή σας στο www.tsai.gr, θα σας ζητηθούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως: όνομα, επώνυμο, νομός, πόλη, χώρα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) κ.α. Το tsai.gr ακολουθεί απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται στις ανωτέρω περιπτώσεις, δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ' οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών, που παρέχει το www.tsai.gr στους χρήστες του, ενημερωτική υποστήριξη των χρηστών, επιλογή του περιεχομένου που προσφέρεται στους χρήστες, ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις, ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του www.tsai.gr, ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων, εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του site.

Κατ' εξαίρεση tο tsai.gr δύναται να γνωστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του στις εξής περιπτώσεις:

- Με τη ρητή συγκατάθεση των χρηστών για τη καθοιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων
- Προς τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεται το tsai.gr και που είναι αναγκαία για την παροχή της εκάστοτε υπηρεσίας ή την εκπλήρωση παραγγελίας από το tsai.gr.
- Εάν απαιτηθεί από τον νόμο, με απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του www.tsai.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος συμφωνητικού καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος.

Σε κάθε περίπτωση το tsai.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών, δίχως προηγούμενη προειδοποίηση.