Χρόνος Προετοιμασίας: 10-15 λεπτά
Υλικά:
 3 κουταλιές σούπας αποξηραμένα πέταλα ιβίσκου
 4 κούπες νερό
 1 ξυλάκι κανέλα
 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
 Χυμός από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση:
 Βράζουμε το νερό και ρίχνουμε μέσα τα πέταλα του ιβίσκου και την κανέλα.
 Κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε 20 λεπτά. Σουρώνουμε και προσθέτουμε τη ζάχαρη και το πορτοκάλι.
 Μπορούμε να το σερβίρουμε ζεστό ή και κρύο.
|