ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού
6 κανόνες για την Παρασκευή του καλύτερου παγωμένου τσαγιού

Το παγωμένο τσάι είναι αγαπημένη απόλαυση το καλοκαίρι και πολύ εύκολο να το παρασκευάσετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι το τσάι, νερό, λίγη ζάχαρη και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Φτιάχνοντας μόνος το παγωμένο τσάι μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα της ζάχαρης που χρησιμοποιείτε ή ακόμα και να την αποφύγετε τελείως προσθέτοντας μόνο λεμόνι, παρασκευάζοντας έτσι ένα ξεδιψαστικό ρόφημα.

Για επιλογές παγωμένου τσαγιού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και την κατηγορία προϊόντων "Παγωμένο Τσάι".

1. Χρησιμοποιείστε διπλάσια ποσότητα τσαγιού από αυτή που θα χρησιμοποιούσατε για να φτιάξετε ζεστό τσάι. Όταν τα ροφήματα σερβίρονται κρύα, η γεύση διαφοροποιείται. Το κρύο τσάι, πρέπει να έχει δυνατή γεύση.

2. Μην αφήνετε πολύ ώρα το τσάι σας στο νερό. Αν προτιμάτε το τσάι σας αρκετά δυνατό, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε περισσότερο τσάι παρά να αφήσετε λιγότερο τσάι περισσότερη ώρα μέσα στο νερό. Αν προτιμάτε το τσάι σας πιο ελαφρύ, τότε απλά αφήστε το λιγότερη ώρα στο νερό ώστε να μην χάσετε γεύση αφαιρώντας από την ποσότητα του.

3. Προσθέστε τη ζάχαρη στο ζεστό νερό. Αν χρησιμοποιήσετε ζάχαρη, είναι καλύτερα να τη διαλύσετε στο ζεστό νερό ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχει κόκκους. Αν θέλετε να γλυκάνετε το τσάι σας αφού παγώσει είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε σιρόπι (λιωμένη ζάχαρη σε νερό).

4. Αφήστε το να κρυώσει πριν το βάλετε στο ψυγείο. Αν βάλετε το ζεστό τσάι μέσα στο ψυγείο, θα φαίνεται θαμπό. Αφήστε το τσάι σας να κρυώσει πριν το βάλετε στο ψυγείο. Αν ωστόσο το τσάι σας θαμπώσει τότε προσθέστε λίγο ζεστό νερό, μερικές φορές πιάνει!

5. Κρατήστε τη ζωντάνια του. Μην χρησιμοποιείτε χυμό λεμονιού από το σούπερ μάρκετ. Προτιμήστε αληθινό φρεσκοστιμένο λεμόνι για να αναδείξετε τη γεύση του τσαγιού σας.

6. Όσο πιο φρέσκο τόσο πιο καλό. Το παγωμένο τσάι το απολαμβάνετε καλύτερα φρέσκο. Φτιάξτε μόνο όση ποσότητα θα πιείτε κατά τη διάρκεια 2 ή 3 ημερών.

Φτιάξτε μόνοι σας το σιρόπι ζάχαρης για καλύτερο αποτέλεσμα στο κρύο τσάι.

Αναμίξτε 250 ml (1 κούπα ) ζάχαρη με βραστό νερό μέχρι η ζάχαρη και το νερό να γίνουν ένα.

Για επιλογές παγωμένου τσαγιού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και την κατηγορία προϊόντων "Παγωμένο Τσάι".
Επιλέξτε τη γεύση που σας ταιριάζει περισσότερο και ζήστε ένα δροσερό καλοκαίρι.

Τσάι Σαμπάνια Φράουλα Berry Twist (Αρώνια,Φράουλα, Μάνγκο) Rooibos Μανταρίνι Τζίντζερ