ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Μαύρο Τσάι Darjeeling TGFOP1 Margaret's Hope

Τα φακελάκια τσαγιού Margaret's Hope Darjeeling είναι ένα εκπληκτικό και πολύ δημοφιλές τσάι. Καλλιεργείται σε υψομετρο πάνω από 2000 μ και έχει τη διακριτική γεύση του «μοσχάτου», που θα περίμενε κανείς από ένα κορυφαίο τσαι. Ο περίπλοκος χαρακτήρας στο άρωμα, με νότες φραγκοστάφυλου και η ήπια γεύση, αποτελούν πρόσφορο έδαφος για να τοποθετηθεί σε φακελάκια-πυραμίδες τσαγιού και να μας παρέχει ένα πολύ αναζωογονητικό φλιτζάνι τσαι.
Κάθε κουτί περιέχει 15 φακελάκια- πυραμίδες τσαγιού 3gr καθένα.

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Υψηλή.
 Μαύρο Τσάι Darjeeling TGFOP1 Margaret's Hope
Προδιαγραφές
* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Αυτό το γνωρίζατε;

Εφόσον ο Dr. Campbell φύτεψε το πρώτο φυτό στο Beechwood το 1847 και εγκαθίδρυσε τους πρώτους εμπορεύσιμους κήπους τσαγιού το 1852, ο αριθμός των κήπων συνέχισε να μεγαλώνει και μέχρι το τέλος του 1874 είχαν γίνει 113. Σήμερα κατά την διάρκεια υψηλής περιόδου και εξαρτώμενοι από τον καιρό, 65.000 εργάτες παράγουν περίπου 10-11 εκατομμύρια κιλά τσάι ποικιλίας Darjeeling από περίπου 86 κήπους σε 90.000 στρέμματα.