ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ λόγο μεγάλης αναβάθμισης ιστοσελίδας.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού
Δίαιτα / Αδυνάτισμα
Η Δίαιτα της Oprah.
Αυθεντικό Κινέζικο Oolong (Wu long) Τσάι
Το Oolong ή Wulong τσάι έγινε πασίγνωστο στην Αμερική ειδικότερα μετά από την εκπομπή της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας Oprah, ή οποία μετά από συνέντευξη που έκανε στο γιατρό Dr. Periccone αποφάσισε να δοκιμάσει το Oolong για να χάσει βάρος. Σύμφωνα με την εκπομπή της Oprah, το Oolong τσάι βοήθα πάρα πολύ γι' αυτό το σκοπό (δίαιτα ή αδυνάτισμα). Eκτιμήθηκε ακόμα περισσότερο έπειτα από διάφορες μελέτες που έδειξαν πως έχει αποτέλεσμα στην:
  • απώλεια βάρους
  • καλύτερη καύση του λίπους
  • καλύτερη χώνεψη
  • χοληστερίνη
Περισσότερα


Formosa Oolong Dung Ti


Τσάι Αδυνατίσματος Slimming Rooibos Tea
To Μυστικό του Pu-Erh Τσάι...
Αποκαλύπτεται στο Μεταβολισμό σας.
Το pu erh βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης του αίματος και βοηθά το μεταβολισμό να καιει γρηγορότερα λίπος. Όσο συνεχίζονται οι έρευνες, τόσο περισσότερο αποδεικνύεται, πόσο πολύ βοηθά το pu erh το μεταβολισμό μας. To pu-erh εχει γίνει γνωστό ως τσάι αδυνατίσματος ή χρησιμοποιείται ως κύριο συστατικό σε έτοιμα μείγματα του εμπορίου. Ένα φλιτζάνι τσαγιού pu erh με κάθε σας γεύμα, βοηθά αποδεδειγμένα στην απώλεια βάρους. Σας προτείνουμε να δοκιμάστε τη δίαιτα του pu erh. Πίνοντας ένα φλιτζάνι pu erh με κάθε γεύμα για ένα μήνα θα ισορροπήσετε το σώμα σας κάνοντας το μεταβολισμό σας πιο λειτουργικό.
Περισσότερα
Πράσινο Τσάι
Γιατί Βοηθά το Αδυνάτισμα;
Η λεπτίνη είναι μία πρωτείνη που παράγεται από το λίπος και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πως το σώμα κρατά τα λίπη μέσω σημάτων που λαμβάνει από το εγκέφαλο. Πριν από χρόνια οι επιστήμονες νόμιζαν πως τα χαμηλότερα επίπεδα λεπτίνης στο σώμα θα «άνοιγαν» την όρεξη. Σημερινές έρευνες όμως δείχνουν ότι η λεπτίνη κάνει ακριβώς το αντίθετο και «κόβει» την όρεξη. Υπάρχουν πραγματικές αποδείξεις πως οι πολυφαινόλες που περιέχονται στο πράσινο τσάι κρατούν τη λεπτίνη σε χαμηλότερα επίπεδα και επηρεάζουν και άλλες ορμόνες ώστε να κρατάμε την όρεξη μας σε κανονικά επίπεδα.

Σε μία μελέτη που αναφέρεται στο American Journal of Clinical Nutrition, μεταξύ πολλών άλλων που έχουν γίνει, βρέθηκε πως τo πράσινο τσάι βοηθά στην αναπλήρωση χαμένης ενέργειας και έχει σημαντική επίδραση στην οξείδωση του λίπους. Ενώ θεωρούσαν πως η καφείνη που περιέχεται στο πράσινο τσάι είναι η κυρίαρχη αιτία των επιδράσεων του στον οργανισμό, οι ερευνητές ανακάλυψαν πως το τσάι έχει ευεργετικές ιδιότητες που δεν οφείλονται μόνο σε αυτήν. Επίσης επισήμαναν ότι το πράσινο τσάι, αντίθετα από άλλα προϊόντα διαίτης, δεν περιέχει μεγάλες δόσεις καφείνης.
Περισσότερα


Gunpowder Golden Temple


Yerba Mate
Yerba Mate
Νοιώθετε Πως Δεν Χρειάζεστε Αλλο Φαγητό!
Το τσάι Mate είναι πολύ δημοφιλές στη Νότια Αμερική και φτιάχνεται από ξερά φύλλα & κλαδάκια του φυτού Yerba Mate (όχι από το φυτό Camellia sinensis που προέρχεται το πράσινο τσάι). Ιδιαίτερα διεγερτικό καθώς περιέχει καφείνη, σε συνδυασμό όμως με τη βιταμίνη C, το μαγνήσιο & το σίδηρο θωρακίζει τον οργανισμό. Το Ματε είναι πολύ υγιεινό. Επίσης γνωστό για την ιδιότητα που έχει να « κόβει » την όρεξη, περιέχεται σε όλα τα μίγματα διαιτητικών τσαγιών ανεβάζοντας το στις πρώτες θέσεις προτιμήσεων των γυναικών & όχι μόνο. Στην πραγματικότητα το Mate δεν κόβει εντελώς την όρεξη σας. Σας κάνει όμως να νοιώθετε χορτάτοι με λιγότερη ποσότητα φαγητού. Έτσι, τρώτε μικρότερα γεύματα πιο συχνά, αντί για λίγα μεγαλύτερα γεύματα που έχουμε όλοι συνηθίσει να καταναλώνουμε.
Περισσότερα


Περισσότερες Πληροφορίες


Σχετικά Άρθρα για Δίαιτα & αδυνάτισμα

Τα οφέλη του τσαγιού για την υγεία - Αλεξάνδρα Δαμβουνέλη
Anti-obesity action of oolong tea - International Journal of Obesity
Oolong tea increases energy metabolism in Japanese females - Πανεπιστήμο της Ιαπωνίας Τοκουσίμα
New Science-Based Guide To Natural Fat-Loss - Medical News Today
Efficacy of a green tea extract rich in catechin polyphenols and caffeine in increasing 24-h energy expenditure and fat oxidation in humans - American Journal of Clinical Nutrition
Suntory Finds That Oolong Tea-derived Polymerized Polyphenol Has Anti-obesity Effect - Medical News Today
Beneficial effects of tea catechins on diet-induced obesity: stimulation of lipid catabolism in the liver - International Journal of ObesityΣημείωση: Οι πληροφορίες υγείας που παρέχονται στο tsai.gr δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρικές συμβουλές. Είναι απλώς συμπεράσματα και πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από το internet και έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με το τσάι. Για οτιδήποτε αφορά στην υγεία σας πρέπει να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας