ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ λόγο μεγάλης αναβάθμισης ιστοσελίδας.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Formosa Oolong "Dung Ti"

- Έχει Εξαντληθεί
Η λέξη Formosa (Taiwan) προέρχεται από την Πορτογαλία και σημαίνει "όμορφο". Η Ταϊβάν ήταν γνωστή ιστορικά με το όνομα Formosa, όνομα που της δόθηκε από Πορτογάλους ναύτες λόγω των όμορφων παραλίων της. Η Ταϊβάν παράγει το καλύτερο Oolong στον κόσμο αφήνοντας την Κίνα στη δεύτερη θέση. Το Oolong "Dung Ti" έχει φίνο πράσινο φύλλο τυλιγμένο σε σχήμα ακανόνιστης σφαίρας, γεύση γεμάτη άρωμα και χρυσό χρώμα αποστάγματος..Συμπεριλαμβάνετε στην συλλογή - Πιές και Βρές - Ο Δράκος του Oolong.

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Μέτρια.
Προετοιμασία: 2 κουταλιές, 2 Λεπτά, 60° Κελσίου
 Formosa Oolong
Βάρος* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
Προσθήκη στο Καλάθι
3
Σχόλια
5.0
Βαθμολογία

Κριτικές Προϊόντων

Ελληνικά Richard D. - 5 από 5 Αστέρια!

I highly recommend this oolong. I have tried the cheaper china oolong but was not as satisfied. This delightful Oolong from Taiwan produced in the classic Jade style is slightly oxidized and produces an infusion that is delicate and smooth with a slight lingering floral sweetness.

Ελληνικά ευδοξια π. - 5 από 5 Αστέρια!

Το φυλλαράκι του ανοίγει καθώς έρχεται σε επαφή με το ζεστό νερό και αφήνει όλο το άρωμα που κράταγε μέσα του, απαλά στο φλιτζάνι.

Ελληνικά ΣΤΕΛΛΑ ΦΩΤΙΟΥ - 5 από 5 Αστέρια!

Το φύλλο του είναι σκούρο πράσινο και έχει πολύ καλό άρωμα και γεύση. Είναι καλύτερο από το china oolong αλλά σχημάτισα πολύ καλή γνώμη και για τα δυο και τα συνιστώ για του λάτρεις του είδους.

Αυτό το γνωρίζατε;

Στην κινέζικη φιλοσοφία του τσαγιού τα ημιοξειδωμένα Oοlong μπαίνουν στην κατηγορία qingcha (που σημαίνει μπλέ - πράσινο τσάι).