ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Μαντεμένιο Τσαγιερό "Altishahr" 300 ml

- Έχει Εξαντληθεί
Τα μαντεμένια τσαγιερό δημιουργήθηκαν στην Κίνα και συμβολίζουν την αιώνια δύναμη. Σας προσφέρουμε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Αυτό το μικρό κόκκινο τσαγιερό είναι από μαντέμι, έχει ειδική επίστρωση όπως όλα τα μαντεμένια σκεύη και διατηρεί τη θερμότητα περισσότερο από ότι οι κοινές τσαγιέρες από γυαλί ή κεραμικό. Η χωρητικότητα του είναι 300ml, περιλαμβάνει ανοξείδωτο σουρωτήρι.

Προσοχή δεν πρέπει να πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Καθαρίζεται μόνο με νερό χωρίς σαπούνι ή άλλα απορρυπαντικά.
 Μαντεμένιο Τσαγιερό
Συσκευασία
* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
Προσθήκη στο Καλάθι

Αυτό το γνωρίζατε;

Τα μαντεμένια τσαγιερό δημιουργήθηκαν στην Κίνα και συμβολίζουν την αιώνια δύναμη. Αρχικά χρησιμοποιούνταν στα σπίτια για το βράσιμο του νερού, όμως από το 17ο αιώνα χρησιμοποιούνται για την παρασκευή και το σερβίρισμα του τσαγιού. Στις ιεροτελεστίες τσαγιού, που είναι τόσο οικίες σε χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, και η Ρωσία χρησιμοποιούνται μαντεμένια τσαγιερό που κρατούν το τσάι περισσότερη ώρα ζεστό λόγω του υλικού κατασκευής τους.