ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Αυθεντικό Ιαπωνικό Matcha 30 gr "Hikari" (βιολογικό)

- Έχει Εξαντληθεί
Το συγκεκριμένο Matcha είναι των 30 γρ, βιολογικής καλλιέργειας, από την ποικιλία "Hikar" (σημαίνει φωτεινό), χρησιμοποιείται σε Ιαπωνικές τελετές του τσαγιού «tea ceremonies» και προέρχεται από την Ιαπωνία. Είναι φημισμένο τσάι καθώς τα φύλλα τσαγιού είναι υψηλής ποιότητας και συλλέγονται με το χέρι. Η διαδικασία άλεσης και παραγωγής δεν έχει αλλάξει εδώ και 800 χρόνια και χρειάζεται μία ώρα για να παραχθούν 30 γραμμάρια του συγκεκριμένου τσαγιού πολυτέλειας. Έχει χρώμα φωτεινό πράσινο και προσφέρει μια έντονη, αλλά ήπια γλυκιά γευστική εμπειρία, που έχει καταπλήξει τους γνώστες του γκουρμέ τσαγιού.

Προετοιμασία:

Ρίχνουμε 1 κουταλάκι του γλυκού matcha σε μία κούπα με λίγο ζεστό νερό στους 70º-80ºC. Αναδεύουμε το μείγμα μέχρι να γίνει αφρώδες (περίπου 30 δευτερόλεπτα) και σιγά σιγά συμπληρώνουμε με το υπόλοιπο νερό (συνολικά 100ml).

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Μέτρια.
 Αυθεντικό Ιαπωνικό Matcha 30 gr
Προδιαγραφές
* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
Προσθήκη στο Καλάθι

Αυτό το γνωρίζατε;

Η ιαπωνική τελετή του τσαγιού (Chado, ή sado, ή chanoyu "ο τρόπος του τσαγιού") είναι μια παραδοσιακή τελετουργία με βάση τον Ταοϊσμό. Επηρεάστηκε από τον Βουδισμό Ζεν στην οποία η σκόνη του πράσινου τσαγιού, ή matcha, παρασκευάζεται από εξειδικευμένο επαγγελματία και σερβίρεται σε μια μικρή ομάδα από τους επισκέπτες σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Πρόκειται για ολόκληρο τελετουργικό καθώς η παράδοση θεωρείται ιερή και σεβαστή σαν θρησκεία.