ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Λευκές Πέρλες Malawi Zomba

Ένα άλλο μοναδικό τσάι από το Μαλάουι που πρέπει να δοκιμάσετε.Για να σχηματισθούν τα μαργαριτάρια τα φρέσκα φύλλα δεν συγκεντρώνονται σε ένα καλάθι, αλλά προσεκτικά στρώνονται το ένα επάνω από το άλλο, έτσι ώστε τα φύλλα να μην υποστούν καμμία φθορά και να μπορέσουν να αποθηκευτούν φρέσκα και δροσερά. Μετά από 24 ώρες μαραίνονται, ρολάρονται με το χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται αμέσως. Είναι σίγουρα δύσκολα κανείς να χαρακτηρίσει αυτό το θαυμάσιο προϊόν είτε λευκό είτε πράσινο, επειδή υφίσταται μόνο ελάχιστες βαθμίδες επεξεργασίας και δεν είναι ούτε καβουρδισμένο, ούτε ζυμωμένο στον ατμό. Εμείς λέμε,οτι είναι ένα λευκό τσαι και ως εκ τούτου ονομάζεται «Zomba λευκά μαργαριτάρια"!

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Χαμηλή.
Προετοιμασία: 1 κουταλάκι, 1-3 λεπτά, 75-80° Κελσίου
 Λευκές Πέρλες Malawi Zomba
Προδιαγραφές
* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Αυτό το γνωρίζατε;

Τα φύλλα του, υπόκεινται στην ίδια διαδικασία με τα φύλλα του πράσινου τσαγιού, όμως αφήνονται σε φυσική θερμοκρασία και στεγνώνουν στον ήλιο. Τα φύλλα και τα μπουμπούκια που έχουν ελαφριά απόχρωση σχεδόν γκρί μαζεύονται για να φτιαχτεί αυτο το ξεχωριστό τσάι.