ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Τσάι Του Βουνού

Το φυτό τσάι του βουνού ( Σιδηρίτης) xρησιμοποιείται ευρύτατα στις μεσογειακές χώρες, όπως και στην Ελλάδα ως αφέψημα (τσάι).Το κλασικό, εύγευστο και γνωστό σε όλους μας τσάι του βουνού χαίρει άκρας εκτίμησης τόσο από τους νέους όσο και από τους γνώστες του είδους. Κάτι σαν σταθερή αξία που δεν μεταβάλλεται από το πέρασμα του χρόνου ούτε επηρεάζεται από την εκάστοτε μόδα. Το τσάι του βουνού που απλώνεται απλόχερα στις ελληνικές εκτάσεις, είναι η αιώνια και πιο γευστική συνταγή για το κρυολόγημα και το βήχα.Ο σωστός τρόπος είναι να βράσουμε πρώτα το νερό και πριν αρχίσει να κοχλάζει το αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το τσάι βουνού, το αφήνουμε για 3-4 λεπτά και μετά το σουρώνουμε.

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Μηδενική.
 Τσάι Του Βουνού
Βάρος


* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Αυτό το γνωρίζατε;

Τα βοτανικά μείγματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στις μέρες μας. Από τα ευγενή και ήπια χαρακτηριστικά του λαμβάνουμε πολλά οφέλη για την υγεία μας. Δεν περιέχει καφεΐνη και έτσι πίνετε ευχάριστα όλες τις ώρες και από όλες τις ηλικίες.