ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Oolong Ben Shan

Πολλά από τα τσάγια Oolong κατάγονται από την κινεζική επαρχία Fujian, έτσι είναι και το Oolong "Ben Shan" το οποίο παράγεται κοντά στην πόλη Anxi σε ένα μικρό εργοστάσιο τσαγιού. Ο πολιτισμός αυτού του τσαγιού εκτείνεται εκατοντάδες χρόνια πριν και έχοντας εμπειρίες από ειδικές καλλιέργειες τσαγιού αποτελούν την εγγύηση για τις καλύτερες ιδιότητες του Oolong. Το 1870 το πρώτο "Ben Shan"Oolong παράχθηκε από τον ειδικότερο του είδους Yuan Xing. Εν τω μεταξύ, αυτό το τσάι κατατάσσεται στα 4 πιο διάσημα κινέζικα τσάι Oolong.

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Μέτρια.
Προετοιμασία: 1 κουταλιά, 2 Λεπτά, 70° Κελσίου
 Oolong Ben Shan
Βάρος


* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Αυτό το γνωρίζατε;

To Oolong είναι παραδοσιακό Κινέζικο τσάι με οξείδωση απο 10 εως 70%. Το ημι οξειδωμένο Oolong ανήκει στην ομάδα των qingcha (μπλέ-πράσινο τσάι). Η γεύση του θυμίζει περισσότερο πράσινο παρά μαύρο τσάι: του λείπει το γλυκό άρωμα του μαύρου τσαγιού αλλά δεν έχει τη γεύση που δίνει το τυπικό πράσινο τσάι. Έχει δικό του γευστικό προφίλ και είναι δυνατό και πικρό αλλά αφήνει στο στόμα μια ευχάριστη γεύση. Το Oolong παράγεται στα βουνά Wuyi της επαρχίας Fujian, στα βουνά της Ταϊβάν όπου είναι παγκοσμίως γνωστό.