ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ λόγο μεγάλης αναβάθμισης ιστοσελίδας.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού
Πληροφορίες Πληρωμής
Με Αντικαταβολή
Στη περίπτωση που δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να κάνετε εύκολα τις αγορές σας με αντικαταβολή. Αυτό σημαίνει πως η παραγγελία σας θα επιβαρυνθεί με τα ανάλογα έξοδα αντικαταβολής (1.65 EUR), είτε μέσω courier είτε μέσω ΕΛΤΑ. Η πληρωμή γίνετε κατά την παράδοση και στην διεύθυνση παράδοσης.
Με Πιστωτική Κάρτα ή Cash Card
(προτεινόμενο)
Πληρωμές μπορούν να γίνουν μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.
Ο απλούστερος και ο πιο σύντομος τρόπος πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι μέσω της υπηρεσίας "Ecommerce" της Alpha Bank εξασφαλίζοντας σας απόλυτη ασφάλεια. Σας γνωρίζουμε πως η Alpha Bank είναι αυτή που αναλαμβάνει να συλλέξει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και όχι το Tsai.gr.


Είμαι από νησιωτική περιοχή, δικαιούμαι το μειωμένο 9% και 16% ΦΠΑ;
Το μειωμένο ΦΠΑ 16% το δικαιούνται μόνο η εταιρείες και μόνο όταν βγάζουμε τιμολόγιο και ΟΧΙ σε απλές αποδείξης.Αν είστε σε νησιωτική περιοχή και δικαιούστε 16% ΦΠΑ θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μεσω email με το Tsai.gr.