ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Τσάι Ενεργητικό "Cathartic"

O σύγχρονος τρόπος ζωής, με την εσφαλμένη και άστατη διατροφή, το άγχος και την παντελή έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, έχει κάνει τη δυσκοιλιότητα ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα. Το Ενεργητικό τσάι μας διαφέρει από άλλα προϊόντα του εμπορίου, μιας και πίνετε εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση μέντας και βέβαια είναι πολύ αποτελεσματικό. Περιέχει Σέννα που φημίζεται για της καθαρτικές ιδιότητες της και είναι 100% φυσικό προϊόν.

Είναι κατάλληλο για χρήση από ενήλικους και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε για διάστημα άνω των 2 εβδομάδων. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αρχικά με μια κουταλιά του γλυκού και ανάλογα να αυξήσετε την δοσολογία σε 2 κουταλιές εάν χρειαστεί.

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Μηδενική.
Προετοιμασία: 1-2 κουταλιές, 10 Λεπτά, 95° Κελσίου
 Τσάι Ενεργητικό
Βάρος* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Αυτό το γνωρίζατε;

Wellness τσάι είναι αυτό που χαρίζει διαύγεια στο νου και ενέργεια στο σώμα. Πρόκειται για πηγή ενέργειας και ισορροπίας. Δημιουργήσαμε διάφορους συνδυασμούς τσαγιών με βάση τα φυσικά συστατικά του. Όλοι οι λάτρεις του τσαγιού θα εκτιμήσουν τις νέες μας προτάσεις καθώς μπορούν να τις προσαρμόσουν στην καθημερινή τους ζωή σύμφωνα με τις ανάγκες τους.