ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Λευκό Τσάι Fujian "Ασημένιες Βελόνες"

Το Λευκό τσάι Silver Needle προέρχεται από το βόρειο τμήμα της επαρχίας Fujian, όπου και παράγεται για πρώτη φορά. Σε υψόμετρα μεταξύ 850 και 1.000 m, αυτό το εξαιρετικής ποιότητας τσάι καλλιεργείται και μόνο οι βλαστοί συλλέγονται. Το κλίμα και οι συνθήκες του εδάφους, η ομίχλη νωρίς το πρωί και ένα καλό ποσοστό ηλιοφάνειας το απόγευμα είναι οι βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης για αυτό το μοναδικό τσάι. Το φωτεινό, ελαφρώς ρόδινο χρώμα στο φλιτζάνι αναπτύσσει ένα απαλό, ευωδιαστό μπουκέτο και μια ήπια γεύση στο στόμα, η οποία θυμίζει βερίκοκα.

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Πολύ Χαμηλή.
Προετοιμασία: 1 κουτακλάκι, 1-3 Λεπτά, 75-80° Κελσίου
 Λευκό Τσάι Fujian
Προδιαγραφές
* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Αυτό το γνωρίζατε;

Τα φύλλα του, υπόκεινται στην ίδια διαδικασία με τα φύλλα του πράσινου τσαγιού, όμως αφήνονται σε φυσική θερμοκρασία και στεγνώνουν στον ήλιο. Τα φύλλα και τα μπουμπούκια που έχουν ελαφριά απόχρωση σχεδόν γκρί μαζεύονται για να φτιαχτεί αυτο το ξεχωριστό τσάι.