ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Μαντεμένιο Τσαγιερό "Owari" 600 ml με Σουβέρ

- Έχει Εξαντληθεί
Γνωστές ως "Tetsubin" στην Ιαπωνία, οι χυτές τσαγιέρες σιδήρου είχαν αρχικά κατασκευαστεί στα μέσα του 17ου αιώνα. Σήμερα,θαυμάζονται και συλλέγονται όχι μόνο για τα περίπλοκα σχέδια τους, αλλά και για την ικανότητά τους να ετοιμάζουν το τέλειο φλιτζάνι τσάι. Κάθε μοναδικό μοτίβο έχει μια συμβολική σημασία που τα κάνει θαυμάσια δώρα.Το συγκεκριμένο μοτίβο σαν πρόκα παπουτσιού(hobnail) αντιπροσωπεύει τη δύναμη. Είναι χωρητικότητας 0.6lt, επενδυμένo με ειδική επίστρωση , χειροποίητο, και θα το παραλάβετε με μαντεμένιο σουβέρ για να το ακουμπάτε όταν είναι καυτό. Περιλαμβάνει ακόμα ανοξείδωτο φίλτρο.

Μετά τη χρήση, απλά ξεπλύνετε με ζεστό νερό και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.

Διαστάσεις: Y 13 cm, Διάμετρος: Ø 15cm
 Μαντεμένιο Τσαγιερό
Προδιαγραφές
* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
Προσθήκη στο Καλάθι

Αυτό το γνωρίζατε;

Τα μαντεμένια τσαγιερό δημιουργήθηκαν στην Κίνα και συμβολίζουν την αιώνια δύναμη. Αρχικά χρησιμοποιούνταν στα σπίτια για το βράσιμο του νερού, όμως από το 17ο αιώνα χρησιμοποιούνται για την παρασκευή και το σερβίρισμα του τσαγιού. Στις ιεροτελεστίες τσαγιού, που είναι τόσο οικίες σε χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, και η Ρωσία χρησιμοποιούνται μαντεμένια τσαγιερό που κρατούν το τσάι περισσότερη ώρα ζεστό λόγω του υλικού κατασκευής τους.