ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

.Μαντεμένιο Τσαγιερό "Sakai" 300 ml

- Έχει Εξαντληθεί
Οι τσαγιέρες απο χυτοσίδηρο έδειχναν την οικονομική κατάσταση του κατόχου τους στην Ιαπωνία. Στο τσαγιερό “SAKAI” το παραδοσιακό γιαπωνέζικο μοτίβο (hobnail) σαν πρόκες παπουτσιού , συμβολίζει τη αιώνια δύναμη.Είναι επισμαλτωμένο στο εσωτερικό του για την πρόληψη απο τη σκουριά και την οξείδωση και είναι εξοπλισμένο με ένα ανοξείδωτο σουρωτήρι. Με τη σωστή φροντίδα θα το χρησιοποιήσετε για πολλά χρόνια. Διατίθεται σε σκουρο μαύρο χρώμα και η χωρητικότητα του είναι 300ml. Το μικρό του μέγεθος αποτελεί μια ξεχωριστή, όμορφη πρόταση για δώρο σε νέους και παλιούς μύστες.

Διαστάσεις: Y 9.5cm, Διάμετρος: Ø 10,5cm

Προσοχή Σαπούνι και απορρυπαντικά οποιουδήποτε είδους δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται στις τσαγιέρες από μαντέμι.
 .Μαντεμένιο Τσαγιερό
Προδιαγραφές
* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
Προσθήκη στο Καλάθι

Αυτό το γνωρίζατε;

Τα μαντεμένια τσαγιερό δημιουργήθηκαν στην Κίνα και συμβολίζουν την αιώνια δύναμη. Αρχικά χρησιμοποιούνταν στα σπίτια για το βράσιμο του νερού, όμως από το 17ο αιώνα χρησιμοποιούνται για την παρασκευή και το σερβίρισμα του τσαγιού. Στις ιεροτελεστίες τσαγιού, που είναι τόσο οικίες σε χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, και η Ρωσία χρησιμοποιούνται μαντεμένια τσαγιερό που κρατούν το τσάι περισσότερη ώρα ζεστό λόγω του υλικού κατασκευής τους.