ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού
Jasmine Chung Hao (1st grade)
απο Δημοσθένης Κ.
Σάββατο 26 Μάρτιος, 2011
Το Chung Hao είναι από τα πολυαγαπημένα μου τσάγια και σχεδόν καθημερινή απόλαυση και ως τσάι θα έπαιρνε σίγουρα 5/5• ο λόγος που βαθμολογώ το τσάι με 4/5 είναι καθαρά λόγω της ποιότητας του συγκεκριμένου τσαγιού από το tsai.gr

Το Chung Hao είναι πολύ γευστικό, με ιδιαίτερα γεμάτη αίσθηση και άρωμα, χωρίς να γίνεται κουραστικό ή υπερβολικό, όπως συχνά συμβαίνει με αρωματισμένο τσάι. Καθ'ότι η γεύση του είναι ιδιαίτερα λεπτή είναι βασική προϋπόθεση να είναι φρέσκο και να προετοιμαστεί σωστά (ποιότητα νερού, θερμοκρασία).

Οι εντυπώσεις που έχω από το Chung Hao του tsai.gr είναι ανάμεικτες. Δεδομένου του ότι το tsai.gr είναι αρκετά ακριβότερο από άλλους προμηθευτές Chung Hao στην ελληνική αγορά, θα περίμενε κανείς να έχει από τα ποιοτικότερα τσάγια της αγοράς. Έχουν υπάρξει παραγγελίες που αυτό ίσχυε, με ολόφρεσκο, γευστικότατο και ιδιαίτερα απολαυστικό Chung Hao.

Δυστυχώς αυτό που δεν υπάρχει είναι η συνέπεια. Μου έχει τύχει να παραλάβω 'μπαγιάτικο' Chung Hao, ουσιαστικά δίχως γεύση ή άρωμα! Πέραν της ποιοτικής ασυνέπειας του προϊόντος βρέθηκα αντιμέτωπος και με ανύπαρκτη εξυπηρέτηση καθώς στο σχετικό email μου στο tsai.gr δεν έλαβα ουδέποτε απάντηση πόσο μάλλον εξήγηση ή απολογία για το κακό προϊόν.

Το Chung Hao είναι κατά την άποψή μου από τα πλέον απολαυστικά τσάγια και αξίζει να το δοκιμάσετε, εφόσον είστε τυχεροί και αγοράσετε φρέσκο τσάι και το προετοιμάσετε όπως πρέπει.

Βαθμολογία: 4 από 5 Αστέρια! [4 από 5 Αστέρια!]
Πίσω
Γράψτε Κριτική
 Jasmine Chung Hao (1st grade)