ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ λόγο μεγάλης αναβάθμισης ιστοσελίδας.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού
Επιστροφές / Αντικατάσταση Προϊόντων / Ακύρωση Παραγγελίων
Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών ή ελαττωματικών προϊόντων.

Όροι Επιστροφής Προϊόντων :
  • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να γίνει αντικατάσταση μόνο με το ίδιο προϊόν.
  • Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να γίνει αντικατάσταση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων εφόσον η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική κάρτα.
  • Δεν γίνεται αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα που συγκαταλέγονται στην κατηγορία τροφίμων.
  • Το Tsai.gr πρέπει να ενημερώνεται μέσω email (στο info@tsai.gr ) για το πρόβλημα μέσα στις πρώτες 7 μέρες από την ημερομηνία παράδοσης.
  • Η συσκευασία των προϊόντων και τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους (εργοστασιακή) κατάσταση.
  • Όλες οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο).
  • Στην περίπτωση της επιστροφής, τα συνολικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος και αποστολής της νέας παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη.
Εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ επιστροφής χρημάτων (εάν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή ανταλλαγή. Τα έξοδα αποστολής και έξοδα αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.

Συσκευασία και Αποστολή Επιστροφής:
  • Συσκευάστε το προϊόν όπως ακριβός το παραλάβατε στο σε ένα μεγαλύτερο κουτί και με τρόπο ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Η αποστολή γίνεται με ευθύνη του πελάτη.
  • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία αποστολής την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.
  • Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών ή courier από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

Ακύρωση Παραγγελίας:

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την Επιβεβαίωση Παραγγελίας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η παραγγελία σας δεν έχει επεξεργαστεί από το αρμόδιο τμήμα του tsai.gr είναι δυνατή η ακύρωση της, είτε ακόμα η προσθαφαίρεση προϊόντων (μόνο αν η πληρωμή γίνεται μέσω αντικαταβολής) από την παραγγελία .

Παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε το σχετικό αίτημα στέλνοντας e-mail στο: info@tsai.gr με το θέμα ακύρωσή και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας και των χρημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στις επιστροφές.