ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού

Λευκό Τσάι Ρουάντα Rukeri "Special Needle"

Σπάνια σήμερα, θα βρείτε ένα λευκό τσάι που παράγεται στην Αφρική. Αυτός είναι και ο λόγος που απλά έπρεπε να δώσουμε προσοχή σε αυτές τις "Βελόνες" τσαγιού. Αυτό το μοναδικό στο είδος του τσαι καλλιεργείται στο Δήμο Ρουλίντο στη Βόρεια Ρουάντα. Η περιοχή καλλιέργειας εκτείνεται από την κοιλάδα ορεινών περιοχών ξεκινώντας από τα 1.700μ. και κινείται προς τα πάνω σε ύψος έως και 2.000μ. στις οροσειρές. Μόνο επιλεγμένοι θάμνοι τσαγιού χρησιμοποιούνται για αυτή την ιδιαίτερη ποικιλία και έμπειροι εργαζόμενοι μαζεύουν με το χέρι τα πιο φρέσκα φύλλα. Στη συνέχεια, τα φύλλα που έχουν υποστεί μια ελαφριά μόνο ζύμωση, στη συνέχεια αποξηραίνονταιι αργά από τον ήλιο και τον αέρα. Το λαμπερό χρώμα της πλατίνας στο φλυτζάνι, σας προσφέρει την πιο λεπτή απόλαυση!

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι Χαμηλή.
Προετοιμασία: 1 κουταλάκι, 1-3 Λεπτά, 75-80° Κελσίου
 Λευκό Τσάι Ρουάντα Rukeri
Προδιαγραφές
* συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Αυτό το γνωρίζατε;

Τα φύλλα του, υπόκεινται στην ίδια διαδικασία με τα φύλλα του πράσινου τσαγιού, όμως αφήνονται σε φυσική θερμοκρασία και στεγνώνουν στον ήλιο. Τα φύλλα και τα μπουμπούκια που έχουν ελαφριά απόχρωση σχεδόν γκρί μαζεύονται για να φτιαχτεί αυτο το ξεχωριστό τσάι.