ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ λόγο μεγάλης αναβάθμισης ιστοσελίδας.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ αναλυτικά
 
tsai.gr
tea bar Μαύρο Τσάι Μαύρο Τσάι με Άρωμα Oolong Τσάι Πράσινο Τσάι Πράσινο Τσάι με Άρωμα Λευκό Τσάι Τσάι Υγείας - Ayurveda Τσάι Βοτάνων Rooibos Τσάι Παγωμένο Τσάι Φακελάκια Τσαγιού Βότανα Matcha Tea Αξεσουάρ Τσαγιού
Το Σωστό Σερβίρισμα του Τσαγιού
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σερβίρουμε και να απολαύσουμε το τσάι. Στην Ασία, όπου το τσάι ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά, έχει τη δική του μοναδική παράδοση Στην Κίνα, χρησιμοποιείται συχνά για περιπτώσεις όπως οικογενειακές συνεστιάσεις, γάμους ή απλά για να δείξει σεβασμό και συγγνώμη . Διαφορετικά υλικά και εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κινέζικο τσάι. Ο απαραίτητος εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα δοχείο τσαγιού , φύλλα τσαγιού, ένα εργαλείο για την αφαίρεση των φύλλων τσαγιού, και ένα φλιτζάνι για το έτοιμο τσάι. Στην Κίνα, οι τσαγιέρες Yixing είναι πολύ κοινές για το σερβίρισμα του τσαγιού. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το είδος της τσαγιέρας αργίλου απορροφά τις γεύσεις και την ουσία των τσαγιών που παρασκευάζεται μέσα σε αυτό Στην Ιαπωνία, Τσαγιέρες από Μαντέμι συνήθως χρησιμοποιούνται για το σερβίρισμα του τσαγιού, και αποκτούν επιπλέον επικάλυψη μετά από παρατεταμένη χρήση. Επιπλέον, τσαγιέρες πορσελάνης έγιναν πολύ δημοφιλής για το αγγλικό απογευματινό τσάι. Η Η παρασκευή του τσαγιού σε κάθε μία από αυτές τις τσαγιέρες είναι παρόμοια και διαφέρει κυρίως από το είδος του τσαγιού.

Τα φύλλα του τσαγιού θα πρέπει να αφαιρεθούν από την τσαγιέρα πριν σερβίρετε το τσάι για να αποτρέψουν άλλους από την κατανάλωση των φύλλων. Επίσης, τα περισσότερα τσάγια δεν θα πρέπει να βυθίζονται περισσότερο από λίγα λεπτά για να αποφευχθεί μια πικρή γεύση..Ενα σουρωτήρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πιάσει τα φύλλα τσαγιού, όπως το τσάι χύνεται από την τσαγιέρα.Πολλές τσαγιέρες περιέχουν ένα ενσωματωμένο σουρωτήρι για την εύκολη αφαίρεση των φύλλων του τσαγιού. ρεί να ενισχύσει ένα τσάι, επιτρέποντας θέα το πανέμορφο χρώμα του τσαγιού. Τέλος, σερβίροντας το τσάι σε ένα φλιτζάνι απο γυαλί είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε φρέσκο τσάι. Τα γυάλινα φλιτζάνια τσαγιού επιτρέπουν τη θέα στο πανέμορφο χρώμα του... Καλλιτεχνικά σχεδιασμένες κεραμικές κούπες και κούπες τσαγιού από πορσελάνη είναι επίσης πολυ καλές επιλογές για το σερβίρισμα του τσαγιού και παρουσιάζουν ένα μοναδικό στυλ.

Προφανώς το σερβίρισμα του τσαγιού μπορεί να είναι μια τυπική υπόθεση, όπως το αγγλικό απογευματινό τσάι ή η ιαπωνική τελετή του τσαγιού. Οι σύγχρονες τεχνικές υπηρεσίες τσαγιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απολαύσετε ένα γευστικό φλιτζάνι τσάι με την ησυχία σας. Είτε ψάχνετε για να σερβίρετε τσάι για τους επισκέπτες σας είτε σας αρέσει να απολαύσετε το τσάι σας καθημερινά, Το tsai.gr έχει όλο τον εξοπλισμό για να σας βοηθήσει να κάνετε το τέλειο φλιτζάνι του τσαγιού κάθε φορά.